Modele flokesh te shkurta per meshkuj

Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale. MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. Flokët ideale për një fytyrë katrore ose të rrumbullakët. Modeli Elegant dhe élégant Mund të jetë më i guximshëm ose i përmbajtur në varësi të disponimit. Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Prerjet e stileve të grave në kombinim me ngjyrën krijuese përputhen plotësisht me Vajzat e Reja. Coupes de cheveux krijues sugjerojnë ekzekutimin e një coiffure JO të zakonshme, përdorimin e fijeve gjatesite e ndryshme, asimetri të ndryshme. Ngjyra e flokëve në këtë prerje flokësh duhet të jetë në Harmoni me stilin e përgjithshëm, të jetë i ndritshëm, i guximshëm dhe i ngopur. Për të gjitha Ju që Mund të keni të njëjtat probleme, MOS u shqetësoni, këto MODELE flokësh kërkojnë një kohë shumë të shkurtër por përsëri do Jeni gati për ditën tuaj, qoftë për një orë mësimi APO për një takim.

Për më tepër, këto MODELE Mund t`i provoni Edhe në flokë të Lagur, sepse të gjithëve na ka ndodhur të DALiM me nxitim nga shtëpia Kur Sapo Kemi bërë një Dush. Stilistët janě të bindur që t`i përditësojnë ATO shfaqje NUK është AQ shumë një ndryshim në stilin dhe ruiner e prerjeve të flokëve, si një ndryshim në ngjyrën e flokëve dhe krahasimin e fijeve individuale. Megjithatë, trishtimi mbetet Fakti. Pas 50 VIIe, flokët e gjata NUK janě më një Opsion i përshtatshëm. Dendësia, shkëlqimi dhe bindja lënë flokët pas 40 vjetësh. Mënyra më e lehtë për të dalë është që të lërë gjithçka siç është: qime të gjalla, por të gjata të mbuluara me flokë GRI. Por Kjo është e gabuar. Flokë kasketë një tjetër prerje e dashur nga Vajzat dhe gratë, VAJZA praktika të cilat NUK kanë kohë të kujdesen për flokët e gjatë.

Zonja e epokës së Balzacit Tenton të mbajë të rinjtë dhe aktivitetin sa më gjatë që të jetë e mundur. PSE të shkruani veten në kategorinë e të moshuarve, nëse është Vetëm 50 vjeç? Merrni një shembull nga gratë europiane që Edhe pas 70 vjeç shikoni në mënyrë elegante dhe të pastër. Nëse akoma NUK keni gjetur stilin tuaj të përsosur APO dëshironi të provoni diçka të re dhe të freskoni dukjen, për Ju Kemi kërkuar trendët më të Rinj të frizurave për sezonin e ardhshëm.

Please follow and like us:
0