Modele de corturi si preturi

Corturile de camping sunt mai spațioase și mai flexibile pentru a instala mobilierul (m., scaune,…). . Aici căutăm confort și înălțime, mai degrabă decat performanță și greutate. CEI Care doresc sa ofere bebelusului un spatiu de Joaca Portabil, de care sa se Bucure chiar si PE Plaja, vor fi incantati de acest modèle de Cort de Plaja pentru copii. Bineinteles, veti putea utiliza produsul la orice iesire de durata in parc si in General in aer liber. Modelul este confisat cu sistem pop up, fiind usor de Montat si de pliat Ulterior. Modèle de Munte ce poate fi considerat si Cort de Pescuit ieftin si Bun modelul Frame-X bivvy 1 este unul dintre cele mai usoare corturi de Pescuit Crap recomandate pentru Vara. Are un design bine pus la punct, Cu asamblare in cateva minute si structura de rezistenta cu axe incrucisate, pentru a infrunta furtunile de Vara. Este echipat cu prelata de sol, iar acoperisul poate fi achizitionat separat.

Scout poate fi considerat un produs de calitate, care este cel mai bun Cort de 2 persoane pentru Vara de la Pinguin. Modelul este destination camparii PE timp de Zi si noapte, Cu precadere in sezonul estival, Dar Si in conditii favorabile in sezoanele intermediare. Cortul e recomandat pentru doua sau chiar trei persoane, fiind suficient de incapator si dotat cu un antreu spatios. Corturile de trekking sunt proiectate să fie Cât mai ușoare posibil. Le puteți instala aproape oriunde pentru a petrece noaptea la adăpost și uscat. Sfat: utilizați saltele ușoare pentru a câștiga greutate. Desi modelele pentru o singura persoana pot fi mai ieftine, e foarte probabil sa nu FII intotdeauna PE CONT propriu, CEEA CE inseamna ca sa ai Loc pentru 2 persoane poate fi util. modelele mari, incapatoare, sunt recomandate pentru grupuri de prieteni Care impartasesc aceasta pasiune Comuna si MERG indeajuns de frecvent sa pescuiasca. Corturile air sunt noile corturi cu tehnologiea AIR. Reduceți cele 30 de minute de Montare la 2! Cu corturile AIR, vă puteți monta complet cortul în mai puțin de 10 minutes datorită structurii gonflabile și corzilor de susținere retractabile. Modelul a fost realizat cu Design geodezic si structura Tip DOM, pentru a asigura stabiltate maxima si confort sporit.

Armatura confisata cu Fibra de sticla este petrecuta prin Exterior, subliniind si mai mult Echilibrul PE sol. Folia de protectie este cotata la un SPF de 50 +, valoare maxima pentru un astfel de Cort. Bineinteles, partea otite este tratata UV, pentru a proteja chacun si impotriva radiatiilor.

Please follow and like us:
0